2016. augusztus 7., vasárnap

A Halálos iramban 8 sztárja lesz a magyar Popey! (Zsolt"Popey"Sinka)

A magyar erőművész  a Halálos Iramban 8 című filmben kapott szerepe kedvéért tartott egy szabadtéri edzést, ahová stílusosan egy amerikai Ford Mustanggal érkezett, melynek oldalán ott díszeleg a sokat sejtető FF8, - Fast and Furious 8 - felirat.

így hamarosan olyan világsztárokkal látható egy filmben, mint Vin Diesel vagy Michelle Rodriguez. Popey elmondta, hogy emailben és telefonon most is tartja a kapcsolatot a világhírű Diesellel, és hamarosan Los Angeles-ben forgatnak majd együtt.

A jelenetben két több száz lóerős drift autót kell majd visszatartania kaszkadőrök és trükkök nélkül. A világrekorder szerint a kísérlet cseppet sem veszélytelen, mivel akármikor leszakadhat a karja.







Sinka Popey Zsolt már készül a szerepre, rendszeresen edz, elsősorban a szinten tartás a cél, de ez is komoly tréningeket kíván. Egy kis változatosságot vitt munkájába azzal, hogy augusztus 6-án Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnoknál szabadedzést tartott.

Először két egymással szemben induló motort „tartott vissza", majd egyik oldalán egy álló autóval a másik kezével pedig két motort fogott le, de itt egy kisebb térd sérülést szenvedett.
Az edzés levezetéseként megismételte az első feladatot, majd beszélgetett a jelenlévőkkel és autogramokat osztott. Popey elmondta, hogy bármelyik napon érkezhet a hívás és a repülőjegy, hogy megkezdje ő is a forgatást. Az ő szerepére várhatóan négy hetet szánnak, amelyben forgatások, marketing- és egyéb szereplések is benne vannak.


 Az interjút a Tv2 oldalán megnézhetitek:  Ide kattintva

Zsolt a Napokban osztotta meg ezt a videót a facebook oldalán. És a következőket írta: "Fast&Furious 8 promó, melyből részletet láthattok majd a mozi-trailerben!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése