2015. április 18., szombat

Halálos iramban 7 – Túl az egymilliárdon, történelmi rekord

A Halálos iramban 7 kapcsán lehet vitatkozni arról, hogy mennyire lett jó az önmagát is olykor kifigurázó film, de az tény, hogy anyagilag elképesztően teljesít.

Alig több, mint két hete, hogy a mozikba került Vin Diesel és Paul Walker utolsó közös száguldozása, ahol ismét a féktelen akció kapta a hangsúlyt. Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire lett jó az alkotás, illetve milyenek voltak az elődök, de azt el kell ismerni, hogy a pénztáraknál elképesztő teljesítményt nyújt.

A történelemben elsőként a Halálos iramban 7 érte el leggyorsabban az 1 milliárd dolláros bevételt, mégpedig nem több, mint 17 nap alatt. Az eddigi csúcstartó három film volt, amelyek 19 nap alatt érték el ezt a számot, mégpedig a Bosszúállók, az Avatar és a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második része.

 Ilyen sikereket látva fel sem merül bennünk a kérdés, hogy a nyolcadik epizódra is visszatérő sorozatot addig próbálják a csúcsra járatni, amíg csak sikeres marad, de a számok eddig magukért beszélnek. Vajon Paul Walker nélkül is sikeres marad a széria?



 Forrás:http://cinestar.hu/halalos-iramban-7-tul-az-egymilliardon-tortenelmi-rekord/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése