2015. április 1., szerda

Halálos iramban 8 – Helen Mirren lehet a főellenség?

Még április másodikáig ki kell várni azt, hogy kiderüljön, mi lesz Jason Statham sorsa, aki a hetedik filmben szembe megy a forgalommal, illetve még Kurt Russell neve mögött is egy kérdőjel lebeg, hiszen pletykák szerint ő is lehet a nyolcadik Halálos iramban film főgonosza. Most azonban ezeket félre kell tennünk, mert egy olyan helyről jön egy jelentkező, akire talán nem is számítanánk, Helen Mirren személyében. A 69 éves Oscar-díjas színésznő egy interjúban fejezte ki rajongását Vin Diesel, és a franchise iránt:
"Az az egyik vágyam, hogy szerepelhessek egy Halálos iramban filmben. Annyira szívesen lennék egy őrült sofőr. Régebben a Top Gearben is részt vettem, és elég jól toltam. Állandóan hangzotatom ezt, de sosem kértek még föl eddig. Benne lennék a Halálos iramban 8-ban. Azt kell, hogy mondjam, Vin Diesel brilliáns. Nagyon bírom őt. Ő egy nagyszerű fickó, okos is – nagyon szeretem. Részben miatta is van, hogy szeretnék egyszer egy Halálos iramban filmben részt venni, részben pedig a vezetés miatt. Egy RED-szerű filmet is szívesen csinálnék még, azok annyira szórakoztatóak!"
Miután Mirren is elmondta, hogy már régebb óta szeretné a dolgot, de még nem kérték fel, még ne vegyük készpénznek azt sem, hogy a nyolcadik Halálos iramban epizódban ő lesz az “őrült sofőr”, de érdekes lenne látni. Ti mit gondoltok, jó főgonosz lehetne Helen Mirrenből?

Forrás: http://cinestar.hu/halalos-iramban-8-helen-mirren-lehet-a-foellenseg/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése