2015. április 24., péntek

[Hivatalos] 2017. Április 17.én jön a Halálos Iramban 8

A szekér – vagyis inkább a szénné tuningolt csúcsverda – nem állhat meg, a következő Halálos iramban film elkészülte pedig épp annyira volt könyvelhető, mint hogy a mai nap után egy újabb következik.
Hiába osztja meg a rajongókat a széria az egyik főszereplő, Paul Walker tragikus halála miatt, a Halálos iramban 7 ugyanolyan kasszasiker volt, mint az előző hat, így a készítőknek egyszerűen nincs okuk befejezni. Csak hogy a számtanba is belemásszunk egy kicsit, a hetedik epizód már bőven egy milliárd dollár fölött jár világszerte, és még közel sincs kifutóban.

A Universal Studios így tovább tejelteti a szériát, és már be is jelentették Vin Diesel jóvoltából – aki szerint a sorozat legjobbját kapjuk a következőben (nem mindegyik előtt ezt mondják?) -, hogy 2017 áprilisában bizony már mozikban szereténk látni a Halálos iramban 8-at. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a rendező, Justin Lin visszatér-e, a szereplők közül azonban Vin Dieselre biztosan számíthatunk, valamint már egy potenciális főgonoszunk is van Helen Mirren személyében.



 Forrás: http://cinestar.hu/megvan-hogy-mikor-jon-a-halalos-iramban-8/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése