2015. április 1., szerda

Jöhet a Halálos iramban 8 és 9 is

A Halálos iramban 7 már holnap megtekinthető a magyar mozikban, így aki szeretné már ezen a héten jegyet válthat Vin Diesel legújabb autós pornójára. Eddig Los Angeles, Miami, Tokyo, Panama, Rio de Janeiro, és London adott helyett az előző filmeknek, most viszont New York szolgált helyszínül. Arról is hallhattunk, hogy az Oscar-díj nyertes színésznő Helen Mirren szívesen lenne Diesel és csapata fő ellenlábasa, s úgy tűnik, hogy erre lesz lehetősége, hiszen a hetedik film megjelenésével együtt egy új trilógiát indít a Halálos iramban.
Hivatalosan még nem jelentették be a nyolcadik részt, de Vin Diesel a Jimmy Kimmel Live! show-ban elárult néhány szaftos részletet, többek között azt is, hogy Kurt Russel karakterét – aki már a hetedik részben is feltűnik – viszont láthatjuk még.
"Tudjátok mindig úgy gondolkodtam, hogy ezek a filmek csupán darabjai valami nagy egésznek, trilógiaként szemléltem őket. Elmondok valamit Kurt Russell-ről. Neki már most kibérelt helye van a filmekben, és hamarosan láthatjátok, hogy olyan dolgok történnek majd New Yorkban, amire senki nem számít."
Ha elkezdenénk találgatni, hogy kik lennének alkalmasak a következő részek elkészítésére – a jelenlegi stábon kívül persze – akkor szóba jöhet még Chris Morgan, aki ötször írt forgatókönyvet a Halálos iramban sorozathoz. Direktornak alkalmas lehet James Wan, de a probléma, hogy lefoglalja a Démonok között folytatása, majd a Justin Lin rendezése.
Mit gondoltok, valóban szüksége van a világnak további Halálos iramban filmekre?






Forrás: http://cinestar.hu/johet-a-halalos-iramban-8-es-9-is/



1 megjegyzés:

  1. Szerintem ne jöjjön több rész mert a mostani szereplők megöregednek meg minden,jönnek majd az újak és azokkal nekem nem lenne olyan jó film ez persze csak akkor lenne lehetséges ha olyan sok rész lenne belőle...

    VálaszTörlés