2015. április 17., péntek

Vin Diesel: "Paul Walker is szeretett volna egy Halálos iramban 8-at"

Lassan már a fél világ tudja, hogy Vin Diesel és Paul Walker mekkora barátok voltak, a Halálos iramban 7 pedig sorra dönti meg a rekordokat minden téren. Hogy egy ilyen népszerű sorozatnak pont egy ilyen tragédia vetne véget? Aligha. Vin ugyanis az MTV Movie Awards-on a következőt nyilatkozta:


 "A tény, hogy a világ így felkarolta és lehetővé tette Paul örökségét, egyszerűen csak csodálatos. Paul mindig azt mondogatta, hogy a Halálos iramban 8 garantált, és bizonyos szempontból, ha egy tesód megígér valamit, akkor meg kell győződnöd arról, hogy ez meg is valósuljon. Szóval, ha a sors így akarta, akkor lesz Halálos iramban 8. Az előző Paul-ért volt, ez pedig Paul-tól lesz." A színész pedig az angol sors szóval még játszadozott is: a fate szó neten használt rövidítésben f8 (f + az angol nyolc: eight), ami rövidítheti akár a film címét is.


 The Rock (Dwayne Johnson) pedig ennyit tett hozzá: 

"Beszéltem erről Vinnel — volt egy jó kis diskurzus — és azt hiszem, bármi is legyen az, vagy bármivel is jövünk elő a Halálos iramban 8-cal, minden téren meg kell emelnünk a lécet: akció, történet, karakterek." A filmsorozat rajongói most biztos örülhetnek, a Halálos iramban ugyanis folytatódik tovább!


Forrás: http://offline.hu/kikapcs/2015/04/vin-diesel-paul-walker-is-szeretett-volna-egy-halalos-iramban-8-at

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése