2015. szeptember 29., kedd

Halálos iramban 8 – Vin Diesel szerint ez lesz az utolsó trilógia kezdete

A Universal Pictures számára remekül alakul ez az év, hiszen több filmjük is az élvonalban van a bevételeket tekintve, köztük a Halálos iramban széria legutóbbi része is, ami 1,5 milliárd dollárt hozott a stúdió konyhájára. A sikereket tekintve tehát minden adott, hogy elkészüljön a 8. epizód is, ám a legutóbbi hírek szerint a felszín alatt bőven akadnak problémák a rendezői pozíció környékén, hiszen James Wan, aki az idén tavasszal bemutatott filmet dirigálta, nem kíván továbbra is a fedélzeten maradni, ugyanis szívesebben dolgozna a Démonok között folytatásán. Ezt követően a stúdió Justin Lin-hez fordult, akinek a névéhez négy Halálos iramban film is fűződik, ám ő is inkább egy másik projektet helyezett előtérbe, méghozzá a Star Trek Beyond-ot.
A rengeteg negatív hírt követően, most a franchise sztárja és producere, Vin Diesel érezte szükségét, hogy némiképp tisztázza a helyzetet és próbálja megnyugtatni a rajongókat. A színész ezeket a sorokat osztotta meg facebook oldalán:
"A Halálos iramban széria rajongói a legjobbak a világon… Mióta 2008-ban producer lettem, ti mindig ott voltatok mellettem, minden egyes lépésnél… folyamatosan kaptam a visszajelzéseket, amelyek felbecsülhetetlenek számomra. Köszönöm.
A produkciós partnerem Neal azt szeretné, ha végre leszerződtetnék egy rendezőt, de ez egy túlságosan különleges franchise, szóval az ilyen dolgokat nagyon óvatosan meg kell fontolni. Csak, hogy tisztázzuk, eddig még SENKINEK sem ajánlottuk fel a Halálos iramban 8 rendezői székét… ezzel együtt pedig a forgatókönyvet sem mutattuk még meg másoknak.
A Universal végig nagyon jó volt hozzám és bíztak a víziómban… mintha a családom lennének… megígértem a stúdiónak, hogy elkészítem az utolsó trilógiát és lezárom a történetet.
A következő posztomban be fogom jelenteni a rendezőket.. "
Hogy világos legyen, Diesel itt mind a három filmre,  tehát a Halálos iramban 8-9-10-re gondol, ezért tette a rendezőket is többes számba. Az üzenetének talán a legérdekesebb pontja az, hogy úgy fest, ő dönti el, hogy ki dirigálhatja majd a filmet és gyakorlatilag jelenleg miatta áll a produkció. Kíváncsian várjuk, hogy végül ki vagy kik rendezhetik majd az utolsó Halálos iramban trilógiát, még az is meglehet, hogy maga Diesel is direktori pozícióba kerül.



Forrás: http://cinestar.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése