2015. szeptember 25., péntek

Michelle Rodriguez alig várja a Halálos iramban 8-at

A korábbi filmekben fontos szerepet játszó színésznő természetesen benne lesz a 2017-ben érkező folytatásban, amiről most néhány újabb információmorzsa látott napvilágot.
Még csak öt hónap telt el a Halálos iramban-széria legutóbbi, hetedik részének bemutatása óta, de Michelle Rodriguez már alig várja az újabb gyorshajtós kalandot.
A 37 éves akcióhősnőt az E! News kapta el a Harper’s Bazaar partiján, New Yorkban, ahol szívesen mesélt a közelgő folytatásról. „Jövő nyáron kezdjük a forgatást. Most próbáljuk összeszedni a bagázst” – mondta izgatottan Rodriguez. „Jó okra van szükségünk, hogy Paul (a legutóbbi rész forgatása alatt autóbalesetben elhunyt Paul Walker – a szerk.) halála után is folytassuk. De ez a franchise most már nemcsak Amerikáé, globálissá nőtte ki magát, ezért komolyan kell vennünk” – tette hozzá.
Michelle Rodriguez a Halálos iramban 7-ben (Forrás: UIP-Duna Film)
A színésznő azt is kifejtette: fontos, hogy az új résznek is legyen szíve és egy olyan rendezője, aki lelkesedik a projektért. „Azt hiszem, az a legfontosabb, hogy találjunk egy jó rendezőt” – bizonygatta Rodriguez. Korábban már volt róla szó, hogy a nyolcadik rész New Yorkban fog játszódni – ezt most Michelle Rodriguez is megerősítette: elmondta, hogy a stúdió nyitott az ötletre, szóval ő nagyon drukkol, hogy összejöjjön, mivel a városban lakik, és a 2000-es A bunyós csaj óta nem forgatott otthon.
Rodriguez A bunyós csajban (Forrás: 20th Century Fox)
A magazinnak Vin Diesel, a széria legfontosabb sztárja és egyik producere is nyilatkozott a készülő folytatásról, amit ő csak F8-ként vagy ’fate’-ként emleget (angolul ugyanúgy ejtik a film címének kezdőbetűjét és az utána tett számot, illetve a ’sors’ szót). „Paul mondogatta mindig, hogy a nyolcadik rész garantáltan elkészül, ezért úgy érzem, tennünk kell érte, hogy tényleg megvalósuljon. Szóval ha a sors (fate, F8) így akarja, mi is így akarjuk. A Halálos iramban 7 Paulért volt, az ő emlékének szólt, a nyolcadik pedig mintha tőle érkezne” – mondta a kopasz sztár. A Halálos iramban 8-at 2017 áprilisában fogják bemutatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése