2016. április 12., kedd

Scott Eastwood csatlakozott a Halálos Iramban 8-hoz!

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a Halálos iramban stábja bejelentette, a nyolcadik rész főgonoszát Charlize Theron alakítja valamint hogy a Trónok harcából ismert Kristofer Hivju lesz a jobbkeze.
 Most pedig még tovább bővül a Fast & Furious-család, méghozzá Scott Eastwooddal! A színész Instagramon kürtölte világgá a jó hírt, miszerint a Fast 8-ben Mr. Nobody (Kurt Russel) egyik csapattagját játssza majd. 

Természetesen a már jól megszokott csapattagok is mind visszatérnek, úgy mint Vin Diesel, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és az előző részből megismert Jason Statham.

  Scott hosszan írt arról, hogy milyen sokat jelent neki, hogy bekerülhet a stábba, mert nagyon szereti a Halálos iramban-filmeket, Paul Walker pedig régi barátja és példaképe volt. „Paul, ígérem, büszke leszel rám” – zárja az üzenetét.

 Paul Walkerrel jó barátok voltunk: sokat utaztunk, szörföztünk együtt, igazi példakép volt a számomra. Olyan, mintha a bátyám lett volna. Csak remélni tudom, hogy büszke lenne rám, ha ezt most látná...Nagyon szeretném, ha az lenne!

Scott Eastwood, a legendás színész / rendező Clint Eastwood fiát idén olyan alkotásokban láthatjuk majd, mint az augusztusban érkező Öngyilkos Osztagban, valamint a szeptemberben érkező Snowden mozifilmben. A Halálos Iramban 8 pedig 2017. április 14-én érkezik a mozikba, F. Gary Gray (Straight Outta Compton) rendezésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése