2016. augusztus 27., szombat

Műbalhé a Vin Diesel és Dwayne Johnson közti ellentét. Egy pankrátormeccs is kilátásban van

A Halálos Iramban 8 forgatásán Vin Diesel és Dwayne Johnson között kirobban balhéról mi is beszámoltunk, és sokan már akkor úgy gondolták közületek, hogy az egész valójában nem más, mint egy jól kitalált reklámfogás. Úgy tűnik, nekik lesz igazuk.

A Life and Style Magazine belső információi szerint ráadásul lesz még folytatás is.
“Egy hatalmas átverés, amit csinálnak. A Szikla meggyőzte Vin-t, hogy kicsit fokozzák fel kettejük között a drámát, ami végül egy pankrátormeccsben fog kiteljesedni a Halálos iramban 8. premierje előtt”.

A kijelentést természetesen senki nem erősítette meg, azonban tényleg jó kis marketingtervnek tűnik, ráadásul a jövő évi “WrestleMania 33-at” 2017. április 2-án rendezik meg, ami alig két héttel a Halálos iramban 8 14-i bemutatója előtt van. További erősíti a teóriát a Dwayne Johnson videójában használt “candy asses” kifejezés, amit gyakran használnak a pankrátorok is ellenfelük hergelése céljából.


A két sztár a feltételezést szinte egészen biztosan tagadni fogja, a kérdés azonban az, hogy van-e értelme folytatni és végigvinni a színjátékot így, hogy mindenki tudja, hogy átverés…

Forrás:http://filmtrailer.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése