2016. október 20., csütörtök

Vin Diesel szerint még az Oscar-ra is esélyes lesz a Halálos iramban 8

A hosszú ideje futó franchise-oknál általában elérkezik egy pont, amikor az alkotók kénytelen lesznek egy kicsit változtatni a jól megszokott recepten, még mielőtt a nézők elkezdenék unni az egy kaptafára készülő folytatásokat. Bár a Halálos iramban sorozat népszerűsége továbbra is a csúcson van, Vin Diesel úgy érzi, hogy ennek a váltásnak most érkezett el az ideje, és az Entertainment Tonight-nak elárulta, hogy a Halálos iramban 8. már egy kicsit más lesz, mint a korábbi részek.

“A Fast 8 más lesz. Nagyon-nagyon sötét. A karakterem olyan konfliktusba kerül, ami mindenkit le fog sokkolni. Olyan veszteségek érik, amelyek komoly érzelmi válságot okoznak neki. Hogy úgy mondjam, hidegvérű lesz. Úgy le fog taglózni benneteket, mintha egy tonna tégla esett volna a fejetekre. Hamarosan értelmet nyer minden.”

Diesel nagyon elismerően beszélt F. Gary Gray-ről, a sorozat új részének rendezőjéről, és még azt is kilátásba helyezte, hogy a Halálos iramban 8. akár a 2018-as Oscar-on is esélyes lehet.

“Bármilyen bizarrnak tűnik a lehetőség, ő (Gray) nagyon odateszi magát a filmben. A Straight Outta Compton-nal egyszer már bizonyított, most pedig, egy kis extra teherrel a vállán szerintem kb. úgy állt neki, hogy: Igazán? Rendben. Ti a kezembe adtátok a világ legnagyobb saga-ját, én pedig elkezdem hozni nektek az Oscarokat.” Várjatok csak, míg meglátjátok, mit csinált!”


Csak a rend kedvéért azért elmondjuk, hogy Diesel már a Halálos iramban 7-nek is előre odaadta a legjobb filmnek járó Oscar-t, aztán persze egy árva nevezést sem kapott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése