2017. március 30., csütörtök

Meglepetés vetítést tartottak a Halálos iramban 8-ból, íme az első vélemények

Szegény hányattatott sorsú résztvevők! Beülnek a Universal paneljére a Las Vegas-i CinemaConon, erre nem levetítik nekik a Halálos iramban 8. részét, csak úgy? Hát élet ez? Persze ha már ott voltak, végigülték az év egyik leglátványosabbnak ígérkező akciófilmjét, és véleményt is mondtak róla.

Meglepetés az nem nagyon van, úgy fest, hogy az előzetesből mindent megtudhattunk már: ez a film akciódús lesz, meg akciódús is, no és persze akcióból sem lesz hiány.

"Rengeteg akció volt benne, több mint a legutóbbiban" - mondták a Caesars Palace-ból kifelé jövet az emberek. És hogy mit mondanak a filmről a kritikusok? Íme egy kis válogatás a Twitterre kikerült véleményekből:




 "A Halálos iramban 8. nem viccel. Kétszer annyi akció, érzelem, tempó, humor és persze család. A New York-i rész eszméletlen király."


 "A Halálos iramban 8. új szintre emeli a franchise komolytalanságát, mégis nagyon másnak érződik. Hatalmasat szól majd a mozikban."

 "A Halálos iramban 8. ismét telitalálat lett. Őrületes, szórakoztató, mégis nagyon másnak érződik. Nevettem, sírtam, éljeneztem."

 "Igeeeen! A Halálos iramban 8. tökéletes. Rohadt szórakoztató!"


 "A Halálos iramban 8-ban vannak nagyon jó akciójelenetek, de úgy érzem, hogy én már túl öreg vagyok ehhez a franchise-hoz. Már valahogy nem az igazi a számomra."




Végezetül Vin Diesel szavaira is érdemes egy pillantást vetni, aki azt ígéri, hogy ez még csak a kezdet:

"Ahogy bemutatják ezt a filmet az egész világon, mindenki látni fogja, hogy ez egy új trilógia kezdete."

Hogy mit jelent ez pontosan, az egyelőre rejtély: talán más szereplőkre helyezik át a hangsúlyt? Charlize Theron karaktere több részen át gonoszkodhat? Esetleg a Shawn tesók (Luke Evans és Jason Statham) édesanyjának pletykált Helen Mirrennél futnak össze majd a szálak? Diesel mindenesetre annyit még elárult, hogy bizonyos karaktereket csak az új trilógia kedvéért hoztak be a filmbe, és nekik a későbbi filmekben egyre komolyabb szerepük lesz majd.
A Halálos iramban 8-at 2017. április 13-tól vetítik a hazai mozikban.

Forrás:http://hu.ign.com/


facebook.com/fastfanfurious

Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése