2017. június 28., szerda

Távozhat a Halálos iramban franchise-ból Michelle Rodriguez


„A Halálos iramban 8 megjelent ma digitálisan. Remélem, úgy döntenek, hogy több szeretetet mutatnak a nők iránt a következő filmben. Különben lehet, hogy búcsút kell mondanom egy szeretett franchise-nak” – írta tegnap Michelle Rodriguez az Instagramon.

Rodriguez már az első film óta azért küzd, hogy nagyobb szerepet kapjon karaktere, Letty, és ne csak biodíszlet legyen Dom mellett. Az első Halálos iramban-filmben azt harcolta ki, hogy ne legyen szerelmi háromszög Dom, Letty és Brian között, mondván, egy csaj a gettóban nem azért jár a környék bikájával, aki megvédi őt, hogy a háta mögött megcsalja. Ha nagy beleszólása nem is volt a történetbe, ilyen szinten tudta alakítgatni karakterét és megőrizni a belső logikáját, és ahogy haladt előre a franchise, Rodriguezből is akciósztár vált, neki is jutottak hajmeresztő kalandok. A színésznő viszont nem az akciót, hanem a női karakterek közti kommunikációt hiányolja a filmekből.


„Hogy szaladgálnak fel-alá és csomó menő dolgot csinálnak a lányok, az csodálatos, de soha nem beszélünk egymással. Még az is ritka, hogy egymásra nézünk. 16 éve csinálok filmeket Jordana [Brewsterrel], aki Dom Toretto húgát játssza, és egy kezemen meg tudom számolni, hány mondatot váltottunk egymással. Szerintem ez szánalmas, és a kreativitás hiányát mutatja. A fiúk nem tudják, miről beszélgetnek a lányok. Azt hiszik, csak a fiúkról szoktak, és ezért szomorú, hogy férfiak a fontos írók Hollywoodban” – nyilatkozta májusban az Entertainment Weeklynek Rodriguez, aki szíve szerint megíratná előbb egy férfival a forgatókönyvet, mégiscsak egy adrenalindús akciófilmről van szó, aztán behozna egy nőt, aki kiegészítené a nők történetszálát és csiszolgatná a dialógusaikat.



       A Halálos iramban írói jelenleg a franchise-t elvileg lezáró 9. és 10. filmen dolgoznak.




 De Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplésével készül egy spinoff is, amiben akár Charlize Theron is felbukkanhat.



Forrás: http://hu.ign.com/


Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése