2017. július 12., szerda

Viccesebb és merészebb lesz a Halálos iramban 8. rendezői változata

A Halálos iramban-filmekben mindig is a méret volt a lényeg, így aztán nincs mit csodálkozni azon, hogy a legutóbbi film rendezői változata is a lehető leghosszabb lesz. Egészen pontosan két és fél órás, miután F. Gary Gray rendező 13 percnyi kivágott anyagot pakolt vissza a történetbe, hogy „még több humor, még több akció, és még több dráma” legyen benne. Viccesebb és merészebb verziót ígért a Screen Rant interjújában Gray, és bár a poénkodást el tudjuk képzelni, hogyan fokozták („még több Roman, még több Lamborghini”), az kérdés, hogyan lehet a Halálos iramban 8. „merész”.




„Mondtam nekik, hogy az eredeti verzióm hosszabb volt, és találjuk ki, hogyan lehetne több akciót és humort és több karakterorientált pillanatot betenni a bővített verzióba. A stúdió pedig egyetértett velem abban, hogy sok nagyszerű anyag kikerült a filmből, úgyhogy végül 13 percet visszaraktunk. Ha láttad valamelyik filmemet [Nincs alku, Az olasz meló, Túl mindenen, Csak lazán!, 
Törvénytisztelő polgár, Egyenesen Comptonból stb.], tudhatod, hogy a műfajtól függetlenül szeretek poénokat rakni a filmbe, szóval a bővített verzió is viccesebb lesz az eredetinél. És többet szerepel benne Roman, többet a Lamborghinije, több az akció, több autót hackelnek meg, és többet kapunk Kubából, és többet a nagy akciójelenetekből. De arra is lehetőséget kaptam, hogy néhány drámai pillanatot meghosszabbítsak, kicsit levegősebbre vegyek. Van pár Charlize [Theron karaktere, Cypher] és Vin Dieselé között, szóval nagyon örülök, hogy a stúdió lehetőséget adott rá, hogy elkészítsük a bővített változatot, ami egy kicsit merészebb és viccesebb lett, [mint a mozis verzió].”





Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése