2017. július 3., hétfő

Vin Diesel reagált Michelle Rodriguez üzenetére

Bár a színésznő a Halálos iramban-széria kezdete óta szívén viselte a női karakterek sorsát, a múlt heti üzenete mégis váratlanul érte a rajongókat. Rodriguez ugyanis Instagram-bejegyzésben fogalmazta meg, hogy amennyiben a sorozat nem mutat nagyobb szeretetet a nők irányába, kénytelen lesz hátat fordítani a filmeknek.
Ez még annak fényében is meglepő kijelentés, hogy a színésznő korábban is kifejezte aggályait a női karakterek közti kommunikáció hiánya miatt, ami szerinte komoly gyengesége a szériának. Most újabb nyilvános bejegyzés született a témában, ám ezúttal Vin Diesel Instagram oldalán.
Rögtön megindultak ugyanis a találgatások, hogy a színésznő a franchise arcának üzente a fenti szavakat, a Dwayne Johsnon és Diesel közti feszültség mellé azonban nem volt szükség egy újabb kellemetlenségre, ezért a két színész videóüzenetben tisztázta a dolgokat.

A bejegyzésben Rodriguez azt mondja kollégájának, "Vin, sok éven át az erős nők legnagyobb támogatója voltál, ezt mindig is nagyra értékeltem. Tudd, hogy ha bármikor posztolok a témában, az soha nem neked szól." Erre Diesel homlokon puszilja a színésznőt, és annyit mond, "Hát persze, hogy nem nekem." 



Diesel, aki 2009 óta producere is a sorozatnak, a videó alá a következőket írta.

"Büszke vagyok a szériánkra! De minden alkalommal magasabb célt kell kitűznünk. A kihívás az, ami szórakoztatóvá és izgalmassá teszi az egészet. És ez az oka annak is, hogy ott tartunk, ahol. Ti vagytok a legjobb rajongók a filmtörténelemben, amiért örökké hálásak vagyunk. Dom és Letty."

Diesel tehát nyilvánosan is megmosta kezeit, ami érthető tekintve, hogy nagyon hosszú ideje ez a franchise az egyetlen, ami biztos pontot jelent a karrierjében. Ami pedig a Halálos iramban női karaktereit illeti, Charlize Theron jelenléte - és visszatérése - már javít valamit az összképen.


Persze nem lennénk meglepve, ha a fenti üzeneteket követően a készülő 9. és 10. részben Letty hangsúlyosabb szerephez jutna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése