Dwayne Johnson valamit rettenetesen jól csinál. Sőt, igazából szinte mindent jól csinál: most ő Hollywood egyik legnagyobb királya, nem mellesleg pedig a közösségi médiás platformokon is iszonyatosan nagy rajongótáborral büszkélkedhet, akikkel rengeteg izgalmas és érdekes pillanatot oszt meg az életéből. Most éppen az Instagramján csigázta fel a rajongóit a Halálos iramban 8. részét idézvén a Universal által nemrég bejelentett első Halálos iramban-spinoff kapcsán.

A poszt elsődlegesen a Halálos iramban 8. irdatlan népszerűségéről szól: immáron második hete a legtöbbet hozó film a világ mozijaiban, szóval nem kérdés, hogy lesz itt még folytatás! Johnson szavaiból ítélve azonban ő még a kilencedik epizódnál is jobban várja azt a bizonyos közös filmet Jason Stathammel:

"...és végezetül egy nagyon-nagyon különleges felhívás egy bizonyos kopasz, angol teát szürcsölgető, muffint zabáló, God Save The Queent éneklő anyaszomorítóhoz, Jason Stathamhez. Egy napon megadjuk a közönségünknek azt, amire vágynak, és harcolunk egymással. És ez lesz a legkirályabb bunyó a filmtörténelemben. Aztán tesók módjára fogunk koccintani, miközben te a sebeidet nyalogatod, mert én úgy lenyomom a fogaidat a torkodon, hogy a fogkefédet a seggedbe kell majd felszúrnod, hogy megmosd őket. Köszi a bizalmat tesa, és éljen sokáig a közönség! #HozdAFogkefédetStatham"
 
Hozd a fogkefédet, Statham!

Nos, a legkirályabb bunyóra a filmtörténelemben mi is simán befizetnénk, ezek ketten pedig képesek rá, hogy véghez is vigyék. Láttuk már a Halálos iramban 7-ben, hogy milyen intenzíven tudják püfölni egymást, ahogy egy résszel később azt is, hogy milyen jól működik a kémia kettejük között, szóval most már tényleg annyi kell csak, hogy végre elkészüljön a film!