2017. október 7., szombat

Dwayne Johnson nem hagyta szó nélkül kollégája beszólását

Hollywood folyamatosan gondoskodik róla, hogy hosszabb ideig ne maradjunk kisebb vagy nagyobb botrányok nélkül. A Halálos iramban szériát érintő feszültség inkább a kisebbek közé tartozik, de még könnyen elfajulhatnak a dolgok, bár az egyik érintett fél láthatóan igyekszik ezt elkerülni.

Miután kiderült, hogy a sorozat 9. része egy évvel később érkezik, hogy előbb a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő spin-off kerülhessen mozikba, Tyrese Gibson nem viselte túl jól a híreket. A - valljuk be, nem véletlenül - nem túl elfoglalt színész nehezményezte, hogy három év múlva járhatja csak meg újra a vásznat.

Ennek Instagram bejegyzések formájában adott hangot, ahol Johnsont okolta mindenért, állítása szerint a színész egója és önzése miatt fog szétszakadni a 'család'. Hobbs életre keltője némi várakozás után úgy döntött, hogy diplomatikusan és elegánsan reagál az őt ért vádakra.
A színész rövid Twitter bejegyzésében a következőket írta.

"Az első naptól kezdve az volt a célom, hogy létrehozzak egy izgalmas és szórakoztató karaktert a rajongóknak, felépítsem azt, és tovább emeljem a franchise hírnevét."


Johnson tehát - nagyon helyesen - nem veszi ki a részét a szóváltásból, inkább higgadtan rövidre zárja az eseményeket. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, a két színész piaci értékét és a producerek általános felfogását elnézve azon sem lepődnénk meg, ha Roman már a 9. rész főcíme előtt hősi halált halna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése