2017. október 26., csütörtök

Megvan a Halálos iramban 9-10. rendezője És van egy visszatérő szereplőnk is

Zűrös heteken van túl Vin Diesel és "családja": először eltolták a Halálos iramban 9. részét, hogy helyet csináljanak a Dwayne Johnson - Jason Statham-féle spin-offnak, ezen felkapta a vizet Tyrese Gibson, Dwayne Johnson válaszolt, Vin Diesel is megszólalt, Gibson megint pampogott, és az egész megkoronázásaként Luke Evans is bejelentkezett egy szerepre.

Az is felmerült, hogy az egész franchise belebukhat ebbe a viszályba, de most lenyugodni látszanak a kedélyek. Vin Diesel  Live adást indított Facebookon, bemutatva a Halálos iramban 9. stábjának legújabb tagjait, méghozzá két jól ismert arcot. A következő (és a tizedik) film élére ugyanis a széria egyik atyja, Justin Lin térhet vissza, aki Diesel szerint "aggódott a Halálos iramban jövőjéért, és pontosan tudja, hova kell megérkezniük az utolsó részeknek". Már ha egyáltalán ezekkel tényleg véget ér a széria, mindenesetre a 3-4-5-6. epizódok rendezőjeként (és komoly stílusváltásokon vezetve át a Halálos irambant) Lin tényleg kívülről tudja, mi kell a rajongóknak.

Ezekben a produkciókban pedig Dom húga, Mia is feltűnik majd Jordana Brewster révén. Miát Briannel együtt gyakorlatilag kiírták a nyolcadik részből Paul Walker halála miatt, érdekes lesz tehát, hogy milyen ürüggyel fogják visszahozni őt - miközben Brian távol marad az eseményektől.
 
A válaszra mindenesetre egy kicsit várnunk kell még, a Halálos iramban 9. ugyanis csak 2020. április 10-én debütál az amerikai mozikban.
 
 Forrás: http://hu.ign.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése