2018. március 6., kedd

Visszatérne Az Utolsó Felvonásra Az Első Halálos Iramban Rendezője

Amikor Rob Cohen 2001-ben tető alá hozta a Halálos iramban című filmet, valószínűleg senki nem tett volna nagy összeget arra, hogy 16 évvel később a franchise nyolcadik felvonása 1,16 milliárd dollárt termel majd nemzetközi szinten. Két gyenge folytatás után azonban a széria új erőre kapott, utóbbi két felvonása pedig játszi könnyedséggel vette a milliárdos akadályt.


Bár túl sok köszönet nem volt a munkásságában, Cohen sem tétlenkedett az elmúlt bő másfél évtizedben, hamarosan pedig Hurrikán meló című akciófilmjével próbál ismét szerencsét. A ScreenCrush ezzel kapcsolatban készített interjút a rendezővel, de természetesen a Halálos iramban franchise is szóba került, Cohen pedig meglepő vallomást tett.


A rendező elmondta, hogy rendkívül büszke az általa kreált karakterekre, amiért még mindig ilyen népszerűek, és természetesnek tartja, hogy a franchise evolúciója egy egészen más, meredekebb irányba vitte el a filmeket. (Annak külön örül, hogy elmondása szerint általában az általa rendezett első részt nevezik meg a rajongók, amikor a kedvenc felvonásukról kérdezik őket.)


Arra a kérdésre aztán, hogy elvállalna-e még egy filmet, Cohen azt felelte, hogy mindig is bízott benne, hogy a Universal felkéri őt az utolsó, tizedik rész megrendezésére, feltéve persze, hogy valaha el akarják engedni ezt az aranytojást tojó tyúkot. A pletykák szerint egyelőre Justin Lin a legesélyesebb, hogy tető alá hozza az - elvileg - utolsó részt, de érdekes döntés lenne, ha végül tényleg Cohen zárhatná be a kört.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése