2018. április 5., csütörtök

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban 9-ből Vin Diesel miatt?


Már a Halálos iramban 8. bemutatója idején is terjengtek pletykák arról, hogy nem felhőtlen a viszony a franchise két vezéralakja között: azt híresztelték, hogy a két színész nem is volt hajlandó közösen a kamera elé állni. Ezt most már egészen biztosra vehetjük, Dwayne Johnson ugyanis beismerte a dolgot a Rolling Stone magazinnak, és azt is elárulta, hogy a mai napig nem békültek ki Diesellel:

"Vin és én beszéltünk párszor, többek között négyszemközt a lakókocsimban is. És rájöttem, hogy alapvetően más a filozófiánk a filmkészítésről és az együttműködésről. Beletelt egy időbe, de most már hálás vagyok, hogy ezt tisztáztuk. Függetlenül attól, hogy dolgozunk-e együtt a jövőben, vagy sem."

A Szikla tehát belengette a távozását is, amiről konkrétabban a következőket mondta: "Nem tudom, hogy fogok-e maradni a következő filmre. Most a spin-offra koncentrálok, hogy minél jobb legyen. Vinnek a legjobbakat kívánom, nincs bennem rosszindulat, mert tisztáztuk a dolgokat. Vagyis inkább húzzátok ki ezt a "rosszindulat"-os részt, maradjunk a "tisztáztuk a dolgokat"-nál."

Johnson tehát finoman szólva sincs még mindig jóban Diesellel, és bár a Halálos iramban 9-cel kapcsolatban diplomatikus választ adott, nagyon úgy néz ki, hogy válaszút elé fogja állítani a producereket. Ennek tudatában már az sem tűnik véletlennek, hogy először inkább a Johnson-Statham spin-offot készítik el, mielőtt a 9. részbe belevágnának.



Hobbst és Deckard Shaw-t 2019. július 26-án láthatjuk visszatérni a vászonra, a Halálos iramban 9. pedig 2020. április 10-re van betervezve.


Ez az igazi method acting: már 7 éve keménykednek egymással

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése