2018. május 4., péntek

Megvan, hol játszódik a következő Halálos iramban

         És már 100%, hogy ki rendezi a széria utolsó két felvonását


Diesel még tavaly ősszel árulta el, hogy a negyedik résszel a halottaiból feltámasztott, azóta világsikerű franchise - elméletileg - utolsó két részét Justin Lin hozhatja tető alá, most pedig újfent megerősítette a hírt. 

Lin a rossz emlékű Tokiói hajszával szállt be a szériába, majd a negyedik, ötödik és hatodik részt is ő rendezte. A Paul Walker halála által beárnyékolt, eddigi legsikeresebb hetedik részt aztán James Wan, a tavalyi, szintén óriási népszerűségnek örvendő nyolcadik felvonást pedig F. Gary Gray jegyezte.

Lin visszatérése világosan jelzi, hogy a kísérletezésnek vége, és a lehető legbiztosabb kezekben futnak majd össze a szálak, már amennyiben valóban véget ér a széria a következő két fejezettel. Diesel egyben azt is felfedte, hogy hol zajlanak majd az őrült akciók legközelebb.

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris és Jordana Brewster részt vettek a Universal Studios Orlando új, Halálos iramban részlegének megnyitóján, ahol természetesen újságírók is jelen voltak. Egyikük meg is próbált némi infót kisajtolni Dieselból.


A Today írója csak annyit kérdezett, hogy kaphatunk-e bármi infót a következő Fast filmről. Végül is kaptunk egy morzsát:



"Bizony nagyobb lesz. Most tettem le a telefont, Justin Linnel beszéltem, aki a The Fast and the Furious 9 és 10 rendezéséért felel. Nem tudom elmondani, hogy mennyire izgatott. Nem jártunk még Afrikában, már épp itt volt az ideje."


Ebben a szériában persze a helyszíneknek nincs túl nagy jelentősége, a videojátékok havas/esős/éjszakai/sivatagi pályái juthatnak róluk eszünkbe, bár az igaz, hogy az alkotók igyekeztek kihasználni a terep nyújtotta lehetőségeket - gondoljunk csak az utolsó felvonás jégpáncélon zajló őrült hajszájára.


A kilencedik rész 2020. áprilisában érkezik, de a rajongóknak csak jövő nyárig kell várniuk, júliusban ugyanis jön a Dwayne Johnson/Jason Statham spin-off.


Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.


Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése