2018. május 2., szerda

Vin Diesel szerint ezért lett akkora siker a Halálos iramban 8

Tudjuk Dieselről, hogy hajlamos elragadtatni magát, és nagyokat mondani - elég, ha csak arra a rengeteg Oscar-díjra gondolunk, amit szerinte a Halálos iramban franchise éppen aktuális része biztosan zsebre fog vágni. A színész ezúttal sem hazudtolta meg magát, amikor kijelentette, hogy a széria legutóbbi, nyolcadik felvonása egyetlen ember miatt aratott óriási sikert.


Némi meglepetésre nem saját magát, hanem Helen Mirrent nevezte meg, aki csupán néhány perc erejéig tűnt fel a filmben.



"Emlékszem, az egész életem egyik legszebb napja volt. Senki más nem számított abban a szobában, semmi más nem létezett, csak ez a kötelék közte és köztem, amiben volt valami igazán varázslatos, valami igazán különleges. Ez egy olyan dolog, amit magammal viszek életem hátralévő részére... Valószínűleg ő az oka annak is, hogy a Halálos iramban 8. minden más filmnél gyorsabban érte el az egymilliárd dollárt."



Hogy Diesel számára mennyire volt különleges és varázslatos az a nap, azt nyilván ő tudja, de annyi biztos, hogy Az ébredő Erő 12, a Jurassic World 13, a Halálos iramban 7. 17 és a Halálos iramban 8. - plusz négy másik film - 19 nap alatt érte el azt a bizonyos mérföldkövet, úgyhogy ez a része nem stimmel az állításnak. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a lista hamarosan megváltozik, és a Halálos iramban 8. eggyel hátrébb csúszik.







Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése